Pàgina d'inici > Noticies

Entrenar-se amb el Papa Francesc

La Delegació de Joventut comença el nou curs amb una setmana molt intensa, que s’inicia amb l’Escola de pregària El Papa Francesc, a la Jornada Mundial de la Joventut de Rio, va dir als joves que s’havien d’entrenar si volien ser atletes de Crist. Això significa que cal aprendre a pregar i, per  aconseguir-ho, la [...]

La Delegació de Joventut comença el nou curs amb una setmana molt intensa, que s’inicia amb l’Escola de pregària

El Papa Francesc, a la Jornada Mundial de la Joventut de Rio, va dir als joves que s’havien d’entrenar si volien ser atletes de Crist. Això significa que cal aprendre a pregar i, per  aconseguir-ho, la Delegació de Joventut proposa assistir a l’Escola de pregària de la mà de grans ‘entrenadors’ de la història de l’Església. Aquest dijous (20h, Santa Anna) serà la primera edició en la que, a través dels discursos del Papa a Rio i del testimoni d’alguns joves que van peregrinar al Brasil, es donaran algunes pistes per ‘entrenar-se en la fe’.

Cada tercer dijous de mes, els joves es reuniran en una nova sessió de l’Escola de pregària per tal d’aprendre a posar en forma l’esperit. En cada edició es donaran cinc breus consells de com pregar d’un mestre espiritual de la mà d’alguns joves que viuen aquest carisma habitualment.

T'interessarà ...