Pàgina d'inici > Noticies > Mans Unides

Encén una llum al món!

Mans Unides engega la tercera edició de les “24 hores que mouen el món” amb l’objectiu d’il•luminar aquelles situacions d'injustícia, fam i pobresa que ‘enfosqueixen’ el planeta

Tan sols resten 8 dies per intentar il·luminar el món. Aquesta és l’activitat de sensibilització de Mans Unides que, sota el lema “Tu pots donar llum al món”, vol treure a la llum les situacions d’injustícia, fam i pobresa que enfosqueixen el planeta en un dels 40 països on treballa l’ONG. Per això, des d’avui i fins el proper 28 de maig, Mans Unides pretén que els ciutadans donin llum virtualment als països escollits i multipliquin l’efecte compartint l’acció a les xarxes socials o fent un donatiu.

Dintre del seu gran mapamundi, es recullen un total de 79 projectes de cooperació al desenvolupament de manera que es podrà conèixer de manera molt visual, com l’organització millora la vida de centenars de milers de persones a través de les seves iniciatives d’educació, agricultura, salut, promoció social i promoció de la dona, amb informació i fotos.

Encén la flama

Però encendre una llum en el mapa del món no és l’única manera de participar en aquesta iniciativa. També es pot compartir a les xarxes socials una fotografia amb una espelma encesa amb el hashtag #24hManosUnidas. Així, el 28 de maig es convertirà en un signe de solidaritat entre tots els pobles com ja va passar l’any 2014.

I és que  Mans Unides vol doblar els resultats obtinguts l’any passat, quan es van aconseguir encendre 6523 llums i 132 donatius, que van suposar 10585 euros. En total, al 2014, més de 9 milions de persones van participar i van donar la seva ajuda a través de les xarxes socials per tal que el món sencer estigués il·luminat. 

T'interessarà ...