Pàgina d'inici > Noticies > Missions

Encara no saps què fer aquestes vacances?

La Delegació de Missions proposa un pla irrenunciable de cara a l’estiu: una experiència missionera per a joves participant en la missió universal de l’Església

L’estiu és un període de descans però també de lleure i de servei als altres. Des de la Delegació de Missions es proposen diferents experiències missioneres per a joves, que han quedat recollides en una guia orientativa que té un doble objectiu: d’una banda, informar de les diverses iniciatives de la pastoral amb joves en el camp de la missió, i, alhora, fomentar la cooperació missionera. Aquesta guia va dedicada als joves que vulguin cooperar amb la missió, de manera que puguin trobar l’experiència missionera que més s’adapti a les seves inquietuds i disponibilitat. En definitiva, es pretén oferir una informació bàsica, organitzada en base a unes senzilles preguntes. Aquells que desitgin més informació s’hauran de posar en contacte amb la institució a través de les dades de contacte.

Compartir la missió

També des de la Conferència Episcopal Espanyola, es presenten propostes missioneres i solidàries per a joves. Les diverses delegacions de missions de les diòcesis espanyoles ofereixen experiències missioneres que no deixaran indiferent ningú.

I és que com deia el Papa quan era arquebisbe de Buenos Aires “quan els sacerdots han trobat una manera d’involucrar als joves en petites missions, fer la missió durant les vacances, la catequesi en els pobles que més ho necessiten, en els pobles que no tenen sacerdot; llavors se sumaven”. Perquè, constatava el Papa, “els joves volen de veritat aquest protagonisme missioner”.

T'interessarà ...