Pàgina d'inici > Noticies

Emmaús celebra el seu segon aniversari

L’entitat ha organitzat una gran festa solidària al centre comercial Gran Via 2 per celebrar-ho Ja són dos anys oferint un àpat digne i de qualitat a persones grans i famílies en situació de vulnerabilitat. Dos anys donant de menjar gràcies a les aportacions de socis col·laboradors, empreses i entitats públiques. Dos anys funcionant gràcies [...]

L’entitat ha organitzat una gran festa solidària al centre comercial Gran Via 2 per celebrar-ho

Ja són dos anys oferint un àpat digne i de qualitat a persones grans i famílies en situació de vulnerabilitat. Dos anys donant de menjar gràcies a les aportacions de socis col·laboradors, empreses i entitats públiques. Dos anys funcionant gràcies a l’esforç compartit de l’equip emprenedor parroquial i del grup de voluntaris. Dos anys de solidaritat, generositat i respecte envers els altres. El menjador social Emmaús celebra el seu segon aniversari i ho fa amb una gran festa solidària al centre comercial Gran Via 2 el proper divendres 7 de juny de 10 h a 20 h.

Activitats

Totes aquelles persones que assisteixin a la celebració podran gaudir de jocs com el Ping Pong o l’Scalextric, així com una tómbola i un berenar. Durant tot el dia, també hi haurà animació i tallers per a nens i grans, com paradetes de maquillatge social i infantil, a càrrec de l’empresa Cazcarra.

Però no només això. A la festa assistiran personatges famosos, que signaran samarretes i llibres, com Bruno Oro, Pep Plaza, Joan Pera, The Mamzelles, Cristina Herranz, Agnès Marqués, Esteve Soler, Joan Salvat, Boris Izaguirre, Arcadi Oliveres, Màrius Serra, Francesc Torralba, Oscar Nebreda i alguns esportistes, entre d’altres. 

T'interessarà ...