Pàgina d'inici > Noticies

Embarquem cap a Roma!

Aquest dijous 27 de desembre, més de 240 joves de les diòcesis catalanes, més alguns joves de Teruel i Zaragoza ens embarquem. De la nostra diòcesi de Barcelona en som més de 100. Però no anem rumb al desconegut, sinó que ens unirem a la trobada de Taizè que enguany és a Roma. En aquest […]

Aquest dijous 27 de desembre, més de 240 joves de les diòcesis catalanes, més alguns joves de Teruel i Zaragoza ens embarquem. De la nostra diòcesi de Barcelona en som més de 100. Però no anem rumb al desconegut, sinó que ens unirem a la trobada de Taizè que enguany és a Roma. En aquest Any de la fe serà una molt bonica ocasió perquè els nostres joves coneguin la ciutat eterna, professin la fe on sant Pere va donar la vida i visquin l’experiència d’acollida, de pregària i d’Església que sempre suposa una trobada de Taizè.
En el vaixell tindrem també moltes hores per conèixer-nos, passejar contemplant l’horitzó mediterrani i fins i tot celebrar una eucaristia en alta mar.
A Roma esperem ser acollits en famílies, tot i que per la gran afluència de joves pelegrins no està tan clar que sigui possible. Com a fet destacable, les pregàries de taizè no es faran en una gran fira de mostres, com habitualment, sinó en les basíliques majors, i fins i tot el dia 29 hi haurà una gran pregària per la pau amb el Papa a l’interior de Sant Pere. També tindrem una trobada de catalans a l’església de san Lorenzo, on es custòdia la creu de la JMJ, i on cantarem junts el Credo. El dia 2 tornarem a embarcar camí de Barcelona i tindrem de nou un grapat hores per compartir l’experiència i donar-ne gràcies. 
Pregueu pel viatge i els fruits que pugui donar en tots aquests joves mariners.