Pàgina d'inici > Noticies > Sagrada Família

“Em veus cada dia, vine i coneix-me”

La Sagrada Família organitza els dies 19, 20 i 21 de setembre unes jornades de portes obertes que permetran visitar el temple gratuïtament

La Basílica Sagrada Família ha organitzat tres jornades de portes obertes perquè tots aquells barcelonins i barcelonines que vulguin puguin visitar el temple gratuïtament. Aquests dies seran el 19, 20 i 21 de setembre tot i que les  30.000 entrades disponibles es van exhaurir en tan sols 8 hores. Aquesta jornada de portes obertes es fa amb la vista posada en un futur proper. I és que la Sagristia de ponent, ubicada a Provença amb Sardenya, viu la seva recta final. La seva arquitectura i construcció serveixen també per obtenir les claus per projectar la torre de Jesús, la més alta que tindrà el temple, de 172,5 metres d’alçària.

Oportunitat única pels barcelonins


Per a convidar els ciutadans de Barcelona, s’ha llençat vídeo amb el missatge “Em veus cada dia, vine i coneix-me”, motivant tots aquells que conviuen cada dia amb el temple a la mateixa ciutat i encara no han travessat els seus murs. Aquests tres dies, permetran conèixer una de les basíliques més visitades del món, que acull més de tres milions de turistes anualment, i  així, veure els nous vitralls que llueix la nau, l’evolució de les torres i la recta final de la Sagristia i la façana de la Passió. Una oportunitat única per a endinsar-se entre els murs i la simbologia que Antoni Gaudi va dissenyar, a través de la naturalesa i les imatges, brindant un significat digne de ser descobert. 

T'interessarà ...