Pàgina d'inici > Noticies

Els universitaris també creuen

Joves de diferents grups es van reunir al col·legi Major Lestonnac per complir una missió: arribar a més estudiants

Els joves cristians tenen una missió a la universitat. Però en què consisteix? Per saber-ne tots els passos i unir-se per assolir l’objectiu, es van reunir el passat dijous al col·legi Major Lestonnac en un sopar-trobada per dialogar-ne de forma distesa.

L’acte, organitzat per Pastoral Universitària, va iniciar amb una eucaristia celebrada per Mn Bruno Bérchez. Després d’un amè sopar compartint conversa i experiències, els diferents grups de joves que van assistir a la iniciativa, com el MUEC o el Safor diagonal entre d’altres, van explicar totes les iniciatives que es porten a terme en la seva organització.

Llum per encendre altres llums

Mar Galceran es va encarregar de presentar el discurs del Papa sobre el Món Universitari, convidant a tots els joves a ser llum per encendre altres llums, ser llum enmig de la foscor.

Finalment tots els joves van fer un col·loqui en grups. Van coincidir en la idea de repetir més reunions per prendre consciència de que no estan sols i de millorar la seva imatge davant els altres universitaris no creients.

“Es tracta sobretot de ser coherents. Si ets catòlic, que la gent ho sàpiga”, afirma Raimon, un dels joves participants. Per altra banda, en Marc ressalta que “esperem que d’aquesta trobada en surtin projectes comuns i d’aquí poder créixer i poder arribar a més joves universitaris, que és la nostra missió.  

T'interessarà ...