Pàgina d'inici > Noticies > Vida Religiosa

Els salesians, nomenats “Rocieros de honor”

En reconeixement a la seva tasca social, educativa, humanitària i col·laboradora, realitzada al barri de Cerdanyola i a tota la ciutat, la Casa de Andalucía de Mataró ha nombrado a la Comunidad Salesiana “Rocieros de honor”

La Casa de Andalucía de Mataró ha nomenat aquest any Rociera de honor a la comunitat salesiana en reconeixement a la seva tasca social, educativa, humanitària i col·laboradora, realitzada en el barri de Cerdanyola i a tota la ciutat de Mataró.

El lliurament de la placa commemorativa va tenir lloc el diumenge 25 de maig, després de la celebració de l’eucaristia presidida pel bisbe Joan Godayol en el Parc Forestal de la ciutat. La Romería Rociera cada any aplega, al llarg del cap de setmana, al voltant d’unes 20.000 persones, que gaudeixen de la natura, la convivència, la gastronomia, el folklore, la cultura i la religiositat. Una manifestació ciutadana plena de llum, color i alegria. El diumenge, però, és el dia gran de la Romeria amb la pujada de la Blanca Paloma fins al Parc Forestal.

Van recollir aquest entranyable reconeixement el director de la Plataforma d’Educació Social (PES) en Juanma Cabrera, la titular i directora de l’escola la Sílvia de Gea i en Josep Obiols, en representació de la comunitat, el qual va adreçar unes paraules d’agraïment. Eren presents a l’acte l’alcalde de la ciutat Sr. Joan Mora i cinc regidors del Consistori.

La comunitat i obra salesiana de Mataró ha rebut amb molta il·lusió i gratitud aquesta menció, ja que el treball educatiu i pastoral dels darrers decennis s’ha desenvolupat totalment a favor del veïnat de Cerdanyola, que es va forjar, a redós del col·legi salesià, amb el procés migratori iniciat els anys 50.

T'interessarà ...