Pàgina d'inici > Noticies > Jornada Mundial

Els religiosos renoven la seva consagració

En motiu de la celebració de la Jornada Mundial de la Vida Consagrada, el Cardenal Sistach ha presidit una eucaristia a la Catedral de Barcelona

Nombroses religioses i religiosos han assistit, aquest dissabte al migdia, a la missa en motiu de la Jornada Mundial de la Vida Consagrada, que ha tingut lloc a la Catedral de Barcelona. El Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, ha presidit l’eucaristia que ha estat concelebrada per Mn. Màxim Muñoz, president de la Unió de Religiosos de Catalunya i per Mn. Prieto, delegat diocesà de Vida Consagrada.

Durant l’homilia, el Cardenal Sistach ha agraït a tots els consagrats la seva tasca a la diòcesi i els ha advertit que “tot cristià i especialment nosaltres estem cridats a donar el missatge de consol i tendresa que necessita la societat en aquests moments” ja que “la gent d’avui té necessitats de paraules però també de que els donin testimoni de la tendresa del Senyor”.

Renovació de la consagració

Després de l’homilia, els religiosos i les religioses han renovat la seva consagració en el seguiment de Crist i en la missió de l’Església. L’eucaristia ha finalitzat amb l’oració que el Papa Francesc dedica a Maria en l’Evangelii Gaudium.

T'interessarà ...