Els professionals catòlics de Barcelona comencen el curs

El MPCB fa la primera trobada de la temporada aquest 30 de setembre amb el bisbe Sergi Gordo posant l'accent en la pràctica dels “Exercicis Espirituals a la vida quotidiana”

El Moviment de Professionals Catòlics de Barcelona, un dels grups que conformen el conjunt d’Apostolat Seglar, ja ha posat data a la trobada d’inici de curs. Serà el proper diumenge 30 de setembre. Enguany el curs començarà amb una xerrada sobre “Exercicis Espirituals a la vida quotidiana”. Aquesta sessió inaugural comptarà amb la presència del bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Sergi Gordo.

Exercicis espirituals

L’Església de Sant Pau del Camp serà el lloc de partida. En aquesta primera reunió el Moviment de Professionals Catòlics de Barcelona se centrarà en la pràctica dels exercicis espirituals. Es tracta d’una pedagogia centrada en el mestratge de l’Esperit de Jesús, enmig del dia a dia. Una ensenyança, dirigida a tota persona que es pregunti què vol Déu de la seva vida. També suposa una via perquè cada un pugui cercar el seu camí de felicitat.

Els membres de l’entitat es proposen oferir aquests exercicis com una eina necessària per aquell que vol parar atenció a les seves passes o encarar el seu futur en consonància a allò que demana una vida cristiana. Tal  com expliquen el Moviment de Professionals Catòlics, “hi ha moments en els quals hom sent la necessitat d’aturar-se per rellegir la pròpia vida, redreçar opcions i descobrir cap a on enfocar el futur”.

Els encarregats de conduir aquesta exposició sobre els exercicis espirituals seràn els membres de l’entitat: Llum Delàs i Montse Subirana. Aquests oferiran el seu testimoni sobre aquesta pedagogia i aprenentatge. Després de la sessions magistral, tindrà lloc una eucaristia amb el bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Sergi Gordo.

T'interessarà ...