Pàgina d'inici > Noticies

Els paulins de Czestochowa obsequien amb una rèplica de la Verge Negra el Sr. Cardenal

El grup de sacerdots  que estan peregrinant la ruta de Joan Pau II juntament amb el cardenal Sistach van visitar, aquest dimecres, el Santuari de la Mare de Déu Jasna Gora de Czestochowa, al sud de Polònia. Aquest santuari, que alberga una comunitat de monjos paulins, està considerat el principal centre de peregrinació del país […]

El grup de sacerdots  que estan peregrinant la ruta de Joan Pau II juntament amb el cardenal Sistach van visitar, aquest dimecres, el Santuari de la Mare de Déu Jasna Gora de Czestochowa, al sud de Polònia. Aquest santuari, que alberga una comunitat de monjos paulins, està considerat el principal centre de peregrinació del país ja que posseeix una famosa icona de la Verge Negra de Czestochowa, la realització de la qual s’atribueix a l’evangelista Lucas.

El cardenal Sistach va presidir la missa a una de les capelles del santuari, que va ser concelebrada per tots els capellans que també estan fent la ruta de peregrinació.  En finalitzar, els pares paulins de Czestochowa van obsequiar el cardenal Sistach amb una rèplica de la icona de la Verge de Czestochowa, que és la més venerada relíquia de Polònia i un dels símbols nacionals.

T'interessarà ...