Pàgina d'inici > Noticies > Sagrada Família

Els nens veneren el pessebre de la Sagrada Família

La Basílica felicita el Nadal convidant a adorar al nen Jesús que hi ha a la Façana del Naixement

Un any més la Basílica de la Sagrada Família es proposa felicitar el Nadal i per això brinda l’experiència a tot aquell que ho desitgi d’accedir fins el nen Jesús que hi ha de la Façana del Naixement per venerar-lo.

Després de l’èxit que va tenir l’any passat enguany s’ha repetit seguint el mateix procediment, instal·lant unes escales temporals que s’alcen fins el conjunt escultòric de la Sagrada Família que hi ha a la façana. L’activitat és gratuïta, oberta de sis de la tarda fins les vuit del vespre, que es mantindrà fins el divendres 19 de desembre. 

Inauguració 

El Cardenal de Barcelona Lluís Martínez Sistach va inaugurar l’acte, sent un dels primers en pujar les escales acompanyat d’uns nens que havien anat expressament per venerar el nen Jesús de ben a prop.

A més, a més, l”estrena de l’activitat va anar acompanyada dels cants corals de l’Escola Asunción de Nuestra Senyora, del barri de Poble Nou de Barcelona, que es van mostrar molt agraïts de poder col·laborar amb l’activitat. El Cardenal Martínez Sistach, va anar expressament a felicitar els joves cantants de la coral, que van entonar diverses nadales davant dels pares commoguts i dels visitants del temple. 

T'interessarà ...