Els joves, protagonistes a Ràdio Estel

‘Qüestió de fe’ serà un nou programa conduït per David Medrano i Mn. Bruno Bérchez sobre joves i fe Aquest dimarts a Ràdio Estel, tres joves van gravar el programa pilot de ‘Qüestió de fe’, un possible programa radiofònic sobre joves i fe que, amb la col·laboració de la Delegació de Joventut i la participació [...]

‘Qüestió de fe’ serà un nou programa conduït per David Medrano i Mn. Bruno Bérchez sobre joves i fe

Aquest dimarts a Ràdio Estel, tres joves van gravar el programa pilot de ‘Qüestió de fe’, un possible programa radiofònic sobre joves i fe que, amb la col·laboració de la Delegació de Joventut i la participació de joves d’ESO i Batxillerat d’escoles cristianes de Barcelona, es començarà a emetre en breu en horari vespertí. El presentador és el David Medrano i també participa Mn. Bruno Bérchez qui, com a representant de l’església i coneixedor de l’Evangeli, interactua amb els oients i respon els seus dubtes o inquietuds, tot mostrant el seu punt de vista.

‘Qüestió de fe’ pretén que els joves siguin els protagonistes de l’espai radiofònic i s’obrin a parlar de Déu. En el programa pilot, això es va aconseguir ja que els participants van parlar obertament de Déu i la seva vida.

El format del programa és una tertúlia en la que els oients també poden participar per mitjà de les xarxes socials i el futur web. També comptarà amb una secció anomenada ‘Cartes a Déu’ en la que, de manera anònima, els oients podran comunicar-se amb el Senyor. 

T'interessarà ...

24 Maig, 2019
Quatre futurs diaques permanents són admesos a ordes a la parròquia de Mare de Déu del Pilar
24 Maig, 2019
Càritas Diocesana de Barcelona reuneix a 500 persones grans i més de 160 voluntaris per celebrar una festa entre diferents generacions en el marc del 75è aniversari