Els joves porten la Llum de Betlem sobre rodes

El missatge de l'últim Estació d'Enllaç del 2016 és que Jesús, amb la seva llum, posi pau allà on hi ha guerra

Síria, Haití, Hondures, Sudan del Sud, Afganistan… i més indrets en guerres. En l’últim Estació d’Enllaç del 2016, els més joves de la diòcesi de Barcelona han pregat per tots els països que actualment estan en conflicte, i per tots aquells on els mitjans de comunicación no arriben a informar. 

L’activitat de la delegació de Joventut va començar, a la parròquia de la Mare de Déu de Betlem, amb una pregària dedicada a totes aquelles regions i situacions que es troben en guerra, sense deixar de banda els conflictes interns de cadascú. A continuació, els joves van dirigir-se a la plaça Sant Jaume, caminant o sobre rodes, amb fanalets i petites espelmes per compartir-les amb la resta de persones i demanar a Jesús que, amb la seva llum, posi pau allà on hi ha guerra. Finalment, tots van anar a Sant Agustí tot recordant la importáncia de la llum a la Bíblia i desitjant-se la pau. 

T'interessarà ...

23 Maig, 2019
La Parròquia de Sant Agustí del Raval es tenyeix de vermell per celebrar la festivitat de la patrona dels impossibles amb el bisbe Antoni Vadell
22 Maig, 2019
El reportatge de cristians perseguits exposa la greu situació de la llibertat religiosa al món