Els joves dels bisbats de Catalunya amb el Papa a la Sagrada Familia

[Secretariat Interdiocesà de Joventut] El proper diumenge dia 7 de novembre el Sant Pare Benet XVI visitarà Barcelona per a dedicar el temple de la Sagrada Família. Una gran ocasió per a tothom i, en especial, per a tots els joves de les diòcesis catalanes de fer costat al Papa i donar-li una gran rebuda [...]

[Secretariat Interdiocesà de Joventut]

El proper diumenge dia 7 de novembre el Sant Pare Benet XVI visitarà Barcelona per a dedicar el temple de la Sagrada Família. Una gran ocasió per a tothom i, en especial, per a tots els joves de les diòcesis catalanes de fer costat al Papa i donar-li una gran rebuda en aquesta visita pastoral.

Més de 1000 joves procedents dels bisbats catalans estarem ubicats en un espai privilegiat, davant la façana del Naixement, prop del Sant Pare durant la missa de dedicació. Ens identificarà una pancarta amb el lema «Som-hi a la JMJ» i un fulard que cada jove ha portat en les activitats pastorals convocades pel Secretariat Interdiocesà de Joventut (SIJ) aquest any com l’Aplec de l’Esperit o el Camí de Santiago. Un cop acabada la celebració, el Sant Pare resarà l’Àngelus a la Façana del Naixement, des d’on tindrà l’ocasió de saludar tots els joves allí aplegats.

Des del SIJ, la visita del Sant Pare es presenta com una oportunitat per a tots els joves a viure, compartir i celebrar la nostra fe, una fe jove i viva. Nosaltres sí que esperem el Papa i ho fem des de l’alegria i amb sinceritat, disposats a escoltar les seves profètiques paraules que ben segur que ens faran reflexionar. La visita del Papa també arriba en un any de gran preparació per tots els bisbats de cara a les Jornades Mundials de la Joventut (JMJ) que tindran lloc l’estiu vinent a Madrid.

A la tarda, els joves catalans participaran en la dinàmica «el SIJ camina cap a la JMJ», al col•legi marista del Passeig Sant Joan, pensada per als voluntaris i participants de les Jornades. Un acte conjunt on el SIJ presentarà aquest gran esdeveniment de pastoral juvenil que comptarà amb la presència de Benet XVI l’any que ve a Madrid.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

23 Juliol, 2019
Qui van ser els avis de Jesucrist? A continuació expliquem algunes de les tradicions que es coneixen dels dos sants celebrats el 26 de juliol
23 Juliol, 2019
Entrevista a l'advocat Enric Mas, nou vice-governador general de l’Orde del Sant Sepulcre per Llatinoamèrica
22 Juliol, 2019
La Fundació Pere Tarrés preveu becar les activitats d’uns 4.500 infants durant el mes d’agost