Els joves carreguen les piles pel nou curs

La Delegacio de Joventut presenta les primeres iniciatives que es preparen per aquest curs

Arranca el nou curs i, amb ell, les activitats de la Delegació de Joventut. El Papa Francesc demana als joves sortir del sofà, que segueixin a Jesús quan “l’Església floreixi i quan estigui en crisi”. Seguint la crida del pontífex al compromís, la Delegació ha organitzat un seguit d’activitats per animar el nou curs. L’objectiu és no oblidar un dels primers missatges del sant Pare i que, actualment, s’ha convertit en lema: ¡Jóvenes, armen lío!

Preguem pel Sínode

Per tal de preparar el Sínode dels Bisbes sobre els joves, el 22 de setembre hi haurà una trobada amb Mons. Juan José Omella. S’organitzarà una estona de diàleg amb el cardenal on se li podran preguntar i donar suggeriments abans que marxi a Roma com a participant. En addició, hi haurà una estona de pregària i refrigeri.

Dia i hora: 22 de setembre, de 19:0021:00

Lloc: Bisbat (c/ Bisbe 5)

Escola d’animadors 3.0

Com anunciar la fe a la Generació Z? No és fàcil acompanyar els joves d’avui en les seves creences, però és un repte apassionant. Per aquest motiu, es prepara un primer cap de setmana de formació pensat per aquells que volen ser animadors-catequistes d’adolescents a les seves parròquies i que tenen entre 18-35 anys. Es treballarà què vol dir ser un apòstol de joves, amb xerrades i dinàmiques diverses. A més, hi haurà ponents com el bisbe Toni Vadell, el bisbe Xavier Novell, en Joan Sabé, la Teresa Valero, Mn. Bruno Bérchez i l’Héctor de Arriba. Les places són limitades.

Preu: 50 €

Dies: de divendres 28 a les 20:00 fins diumenge 30 a les 16:00 (després de dinar). Se surt de Barcelona en cotxes.

Lloc: Santuari de Lord, Solsona

Inscripcions: DeleJoveBCN – Escola d’Animadors

T'interessarà ...