Els divendres, bon dia per trobar-se amb el Senyor

Coincidint amb l’inici del cinquè centenari del naixement de Santa Teresa de Jesús, s’inaugura un espai de pregària, silenci i contemplació centrat en l’Evangeli

Per a tots aquells que pensaven que divendres era sinònim de disbauxa, la Parròquia del Carme de Barcelona ofereix un espai de repòs, temps, silenci i interiorització cada divendres a les 19.30h. Exactament, quaranta minuts dedicats a Déu gràcies a la Pregària del Divendres, una iniciativa de meditació, centrada en els textos de l’Evangeli i guiada per un mestre d’oració.

Una sessió per a la samaritana

La Pregària del Divendres comença aquest 17 d’octubre, coincidint amb la inauguració del V centenari del naixement de Santa Teresa de Jesús, que va ser mestra d’oració. És per això que és un mes idoni per començar a fer aquestes estones de pregària, basades en cants repetitius que ajudaran a la interiorització.

Va destinat a totes aquelles persones que cerquin Déu en la seva vida i que necessitin aturar-se setmanalment per omplir-se i donar-se als altres plenament. La primera sessió, dirigida per la mestra Teresa, estarà dedicada a la samaritana, una cercadora inquieta amb una gran necessitat d’omplir la seva vida amb aigua que dóna vida.

T'interessarà ...

22 Maig, 2019
El reportatge de cristians perseguits exposa la greu situació de la llibertat religiosa al món