Pàgina d'inici > Noticies

Els catequistes a Santa Maria La Maggiore

Durant la Jornada dels Catequistes que s’ha celebrat a Roma aquest cap de setmana amb motiu de l’Any de la Fe, organitzada pel Pontifici Consell per la promoció de la Nova Evangelització, els catequistes vinguts d’arreu del món, han pogut celebrar l’eucaristia en diverses basíliques romanes. El col·lectiu dels catequistes vinculats al SIC ho han [...]

Durant la Jornada dels Catequistes que s’ha celebrat a Roma aquest cap de setmana amb motiu de l’Any de la Fe, organitzada pel Pontifici Consell per la promoció de la Nova Evangelització, els catequistes vinguts d’arreu del món, han pogut celebrar l’eucaristia en diverses basíliques romanes.

El col·lectiu dels catequistes vinculats al SIC ho han fet en la missa presidida pel bisbe, Mons. Sebastià Taltavull, President del SIC i de la Comissió de Pastoral de la CEE, a Santa Maria La Maggiore. El bisbe de Menorca, Salvador Giménez, també present a la trobada i el bisbe Sebastià varen ser rebuts pel cardenal espanyol Mons. Santos  Abril, arxiprest de la basílica de Santa Maria La Maggiore.

T'interessarà ...