Els bisbes de la província eclesiàstica de Barcelona a Sant Feliu de Llobregat

Regularment els bisbes de la província eclesiàstica de Barcelona es reuneixen per aprofundir en el treball pastoral conjunt.

L’Arquebisbat de Barcelona compta amb les dues diòcesis germanes, sufragànies, de Terrassa i Sant Feliu de Llobregat. Avui, 5 d’octubre, l’arquebisbe Joan Josep Omella a presidit la reunió de la província eclesiàstica de Barcelona, a la Casa de l’Església de Sant Feliu de Llobregat amb la presència dels bisbes Josep Àngel Saiz Meneses, bisbe de Terrassa, Agustí Cortés Soriano, bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Salvador Cristau, bisbe auxiliar de Terrassa. Absent per compromisos previs no hi ha pogut assistir el bisbe auxiliar de Barcelona i administrador apostòlic de Mallorca, Sebastià Taltavull. 

En aquesta reunió el bisbe de Sant Feliu, Agustí Cortés, ha estat l’amfitrió dels seus germans en l’episcopat. A la trobada també hi ha estat present Mn. Sergi Gordo, secretari de la província eclesiàstica de Barcelona.

 

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

17 Juny, 2019
L’Hospital del Sagrat Cor s’estableix a la parròquia dos dies al trimestre per atendre les necessitats bàsiques dels sense sostre
17 Juny, 2019
El sacerdot Josep María Alsina ofereix un decàleg mostrant les raons per les quals el Cor de Crist arriba als joves
14 Juny, 2019
L’ARA i la Fundació La Caixa donen 20.000 euros a Santa Anna i a l’Hospital Sagrat Cor per la seva tasca en l’hospital a peu de carrer