Els 80 anys del Papa i les adreces per felicitar-lo

La Sala de Premsa vaticana difon el programa de l'agenda de Francesc per al proper 17 de desembre i correus electrònics per enviar-li felicitacions en diferents llengües

Els 80 anys del papa Francesc s’apropen, aquest dissabte 17 de desembre serà el seu aniversari, i la Sala de Premsa vaticana ha difós el programa del «dia normal» de Francesc, a més de les adreces de correu electrònic per enviar-li felicitacions en diferents llengües, fins i tot el llatí, i el hashtag #Pontifex80 per a les xarxes socials.

Adreces de correu 

«Qui volgués enviar les seves felicitacions al Sant Pare», ha indicat la Sala de Premsa, «pot fer-ho mitjançant el correu electrònic a les següents adreces» en diferents llengües:

Papafranciscus80@vatican.va – Llatí

PapaFrancesco80@vatican.va – Italià

PapaFrancisco80@vatican.va – Espanyol i Portuguès

PopeFrancis80@vatican.va – Anglès

PapeFrancois80@vatican.va – Francès

PapstFranziskus80@vatican.va – Alemany

PapiezFranciszek80@vatican.va – Polonés

La celebració

El 17 de desembre, «a les 8.00 h, en la Capella Paulina, el Sant Pare presidirà una concelebració eucarística amb els cardenals residents a Roma», ha informat la Sala de Premsa. També ha indicat que la resta del dia «serà “normal”, ple de compromisos»: el Summe Pontífex, que va néixer a Buenos Aires el 17 de desembre de 1936, rebrà a la presidenta de la República de Malta, Marie Louise Coleiro Preca, al prefecte de la Congregació per als Bisbes, Marc Ouellet, al bisbe de Coira (Suïssa), Vitus Huonder, i a la Comunitat de Nomadelfia, amb seu a Grosseto, Toscana, fundada pel senyor Zeno Saltini (1900-1981).

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

22 Juliol, 2019
La Fundació Pere Tarrés preveu becar les activitats d’uns 4.500 infants durant el mes d’agost