Pàgina d'inici > Noticies > Hospitalitat de Lourdes

El vòlei més hospitalari

La Hospitalitat de Lourdes de Barcelona va organitzar un torneig benèfic de vòlei el passat diumenge al Col·legi Sagrat Cor amb l'objectiu de recaptar guanys pels més necessitats de cara als dos pelegrinatges d'enguany

Un any més, la Hospitalitat de Lourdes de Barcelona va organitzar un torneig benèfic de vòlei pista a favor dels més necessitats. Aquesta nova edició, que va tenir lloc el passat diumenge al Col·legi Sagrat Cor, destina els guanys als dos pelegrinatges a Lourdes que es realitzen enguany.

“Des de la Hospitalitat organitzem amb l’ajuda del Col·legi Sagrat Cor un torneig de vòlei benèfic i els diners que es recaptin serviran per poder acompanyar a persones malaltes en els dos pelegrinatges que fem al juny i a l’octubre”, va explicar Aleix Canalis, president de la Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Barcelona.  

Les escoles que col·laboren amb l’Hospitalitat van cedir els espais per fer possible un torneig que va ser un èxit total de participació. “Hem inscrit a 35 equips de vòlei pista. L’any passat en teníem 28. Així doncs, aquest any hem pujat el nombre i fins i tot hi ha equips en llista d’espera que no han pogut competir”, va apuntar Juanma Sánchez, organitzador i membre de la Hospitalitat de Lourdes de Barcelona.

Fe i esport

Més de 350 participants van anar competint durant una jornada que va iniciar a les 9:30h. Fins a les 15:00h del migdia es van fer les lliguetes classificatòries per posteriorment posar-se en joc les eliminatòries directes fins a les 18:00h de la tarda, moment en que va tenir lloc la final. Més de 120 partits repartits en dos nivells: un per gent que està començant i un  altre de competició.

Un torneig que no només va servir per repartir premis als guanyadors, sinó que va aconseguir unir esport, fe, i va crea vincles d’amistat entre els participants. “Sempre diem que la Hospitalitat és germanor. I la pràctica esportiva també és germanor i fomenta una sèrie de valors que com a Hospitalitat i creients compartim”, va remarcar Canalis.

Una vegada més, i a l’espera del pròxim pelegrinatge, els membres de l’hospitalitat van mostrar un fort compromís amb els qui més ho necessiten acompanyats de l’esperit que sempre els caracteritza: el de l’alegria i el somriure. 

T'interessarà ...