Pàgina d'inici > Noticies > Papa Francesc

“El Vídeo del Papa”, la nova proposta de Francesc davant els desafiament de la Humanitat

“El Vídeo del Papa” és la nova plataforma llançada per la Red Mundial de Pregària del Papa mitjançant la qual Francesc convida als homes i les dones del món sencer a unir-se a les seves intencions pels desafiaments de la humanitat

És un dels projectes de conscienciació i sensibilització més emblemàtics del 2016, que serà enfocat als desafiaments de l’ humanitat en general abrasant totes les tradicions religioses i totes les persones de bona voluntat. La Red Mundial de Pregària pel Papa té com objectiu difondre les intencions del Francesc i per això ha creat una sèrie de vídeos virals mensuals, cadascú enfocat a una causa, amb la participació del Papa Francesc.

En aquest primer vídeo Francesc manifesta que “la major part dels habitants del planeta es declaren creients i per tant això hauria de provocar un diàleg entre les religions. No hem de deixar de pregar per aquest diàleg i col·laborar amb els que pensen diferent”. I afegeix “molts pensen de manera distinta, senten de manera distinta, cerquen a Déu o troben Déu de diversa manera. En aquesta multitud, en aquest ventall de religions hi ha una sola certesa que tenim tots plegats: tots som fill de Déu”.

En la seva primera edició de gener, El Vídeo del Papa, estarà enfocat en el Diàleg Interreligios. “En un món on tot empeny a la fragmentació, l’oposició i la divisió, és més que mai necessari que les religions i les persones desitjoses de pau, fraternitat i solidaritat en el món, es mobilitzin  juntes per desenvolupar projectes comuns. El Papa proposa cada més un desafiament de l’ humanitat que afecta a tot el món. Les religions, més que mai, han de mostrar que poden movilitzar-se juntes pels reptes comuns de l’ humanitat al servei de la pau, de la fraternitat i de la solidaritat” expressa Frederic Fornos, Director General Delegat de la Red Mundial de Pregària pel Papa.  

Visitant www.elvideodelpapa.org es podrà trobar més informació i interactuar amb la comunitat d’aquesta iniciativa que arribarà a 30 milions de persones en 10 idiomes. El projecte, ideat i realitzat per l’agència La Machi, consultora de comunicació per bones causes, tindrà a més un lloc web oficial i canals propis a les xarxes socials. 

T'interessarà ...