Pàgina d'inici > Noticies

El Vaticà convoca un Atri dels Gentils exclusiu per a periodistes

Hi participaran els principals mitjans italians i el cardenal Ravasi, com a president del Pontifici Consell per a la Cultura, presidirà l’esdeveniment El Pontifici Consell per a la Cultura ha organitzat una primera edició de l’Atri dels Gentils exclusiu per a periodistes que es portarà a terme el proper 25 de setembre al centre de [...]

Hi participaran els principals mitjans italians i el cardenal Ravasi, com a president del Pontifici Consell per a la Cultura, presidirà l’esdeveniment

El Pontifici Consell per a la Cultura ha organitzat una primera edició de l’Atri dels Gentils exclusiu per a periodistes que es portarà a terme el proper 25 de setembre al centre de Roma. Tanmateix, no es descarta que en futures edicions es pugui repetir en altres països. En aquesta edició, però, es tractaran temes com ‘Societat, comunicació i periodisme’, ‘Llibertat i responsabilitat en la comunicació, objectivitat i veritat, vicis i virtuts’ i ‘Periodisme, cultura i fe, creure i comunicar’.

L’esdeveniment estarà presidit pel president del Pontifici Consell per a la Cultura, el cardenal Gianfranco Ravasi, i el director fundador del diari italià La Repubblica, Eugenio Scalfari, que fa poc va rebre una carta del Papa Francesc que va ser difosa per nombrosos mitjans perquè va tractar temes d’interès per als no creients.

A l’acte hi assistiran periodistes dels principals diaris italians com Corriere della Sera, La Repubblica, La Stampa, Il Messagero, Il Sole24ore, l’Osservatore Romano i Avvenire de la Conferència Episcopal Italiana.

T'interessarà ...