Pàgina d'inici > Noticies

El Twitter del Sr. Cardenal: de 700 a 7000 seguidors

“Va bé repassar els discursos del Papa Francesc a Rio amb motiu de la JMJ. Pot ajudar molt a la pastoral de joventut de les diòcesis.” Aquesta és una de les piulades amb les que el Sr. Cardenal, en ple més d’agost i quasi diàriament, segueix oferint-nos un breu missatge exhortatiu des del seu twitter. […]

“Va bé repassar els discursos del Papa Francesc a Rio amb motiu de la JMJ. Pot ajudar molt a la pastoral de joventut de les diòcesis.”

Aquesta és una de les piulades amb les que el Sr. Cardenal, en ple més d’agost i quasi diàriament, segueix oferint-nos un breu missatge exhortatiu des del seu twitter. L’estiu passat, pocs mesos després d’haver començat a piular, tenia uns 700 seguidors però -en aquest moments- ja ha superat els 7.000 seguidors.

Fins i tot des de Polònia, on a principis d’aquest mes, l’Arquebisbe de Barcelona va peregrinar amb un grup de sacerdots de l’arxidiòcesi, ens va mantenir informats del que aquells dies estaven gaudint. Entre altres piulades va dir: “A Cracòvia hem viscut records i espiritualitat del qui fou el seu Cardenal i després Joan Pau II, molt ben acollits pel cardenal Dziwisz.” i també “El divendres ens omplí de goig celebrar la missa en la capella de l’arquebisbat de Cracòvia on va ser ordenat sacerdot el Beat Joan Pau II.”

Durant aquest mes d’agost el twitter del Sr. Cardenal seguirà essent un espai per poder estar informats i exhortats amb els “tuïts” del nostre pastor.

T'interessarà ...