El Sr. Cardenal participarà al Mobile World Congress

El dimarts vinent 25 de febrer de 2014 es presentarà a Barcelona, en el marc del Mobile World Congress, l’estudi  “Internet loves Pope Francis” que analitza l’impacte del Papa Francesc en l’entorn digital. El Pontífex ha esdevingut  un dels més grans fenòmens d’Internet per davant de personalitats com como Barack Obama o Cristina Kirschner, entre [...]

El dimarts vinent 25 de febrer de 2014 es presentarà a Barcelona, en el marc del Mobile World Congress, l’estudi  “Internet loves Pope Francis” que analitza l’impacte del Papa Francesc en l’entorn digital.

El Pontífex ha esdevingut  un dels més grans fenòmens d’Internet per davant de personalitats com como Barack Obama o Cristina Kirschner, entre d’altres. El seu perfil oficial de Twitter compta amb 11 milions de seguidors i una gran repercussió mediàtica.

 L’estudi presentat per Aleteia.org, xarxa catòlica mundial sobre qüestions de fe, la vida i societat, ha estat elaborat per 3rdPLACE, agència pionera a Europa en digital intelligence.

La presentació comptarà amb presència del cardenal Lluís Martínez Sistachs, arquebisbe de Barcelona, que analitzarà el potencial del missatge social i ètic a la xarxa i repassarà les principals novetats que estan transformant la Diòcesi de Barcelona en una de les més integrades en l’entorn mòbil i d’Internet.

Presentació de l’estudi sobre l’ impacte del Papa Francesc en l’entorno digital

Dimarts, 25 de febrer de 2014

Horari: 13:30 hores

Lloc: Mobile World Centre.

Carrer Fontanella, 2. Barcelona

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

16 Juliol, 2019
Els missioners de la província eclesiàstica de Barcelona es reuneixen sota el lema: «Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món»
16 Juliol, 2019
Entrevista a Carles Armengol, autor del llibre "Canviar el consum per canviar la vida", on es parla de la vinculació entre el consumisme i la crisi social i ambiental que s’està patint a escala global