El Seminari inaugura la reforma dels dipòsits de llibres de la seva biblioteca

El Cardenal Lluís Martínez Sistach va presidir l’acte d’inauguració de la reforma de la biblioteca del Seminari amb la presència d’un gran nombre de persones que després van poder visitar les instal·lacions

El passat dimecres al Seminari Conciliar de Barcelona, va tenir lloc l’acte d’inauguració oficial de la reforma dels dipòsits de llibres de la Biblioteca Pública Episcopal.

L’acte, al qual van assistir un gran nombre de persones, va estar presidit per l’arquebisbe emèrit de Barcelona, el Cardenal Lluís Martínez Sistach que va realitzar un breu parlament inaugural juntament amb l’historiador, arxiver i escriptor Mn. Josep Maria Martí i Bonet; el rector del Seminari Conciliar de Barcelona, Mn. Josep Maria Turull, i l’ex-alcalde de Barcelona, Xavier Trias.

Tots quatre van tenir unes paraules d’agraïment per al personal de la biblioteca que aquests darrers mesos ha treballat doblement.

Finalment, a l’acabar els parlaments, el Cardenal Sistach va procedir a beneir les sales perquè tots els assistents poguessin visitar lliurement les impressionants instal·lacions.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

23 Juliol, 2019
Qui van ser els avis de Jesucrist? A continuació expliquem algunes de les tradicions que es coneixen dels dos sants celebrats el 26 de juliol
23 Juliol, 2019
Entrevista a l'advocat Enric Mas, nou vice-governador general de l’Orde del Sant Sepulcre per Llatinoamèrica
22 Juliol, 2019
La Fundació Pere Tarrés preveu becar les activitats d’uns 4.500 infants durant el mes d’agost