Pàgina d'inici > Noticies

El Papa supera el milió de seguidors

24 hores després del primer missatge a Twitter, emès el 12 de desembre, Benet XVI ha augmentat el número de seguidors considerablement i ja ha sobrepassat el milió de followers. Al compte anglès, @Pontifex, el Papa té, justament aquest divendres al matí, 1.114.387 seguidors. Després de l’anglès, el castellà és segon perfil més seguit, amb […]

24 hores després del primer missatge a Twitter, emès el 12 de desembre, Benet XVI ha augmentat el número de seguidors considerablement i ja ha sobrepassat el milió de followers.

Al compte anglès, @Pontifex, el Papa té, justament aquest divendres al matí, 1.114.387 seguidors. Després de l’anglès, el castellà és segon perfil més seguit, amb 410.563. El tercer és l’italià, que ja compta amb 167.848 followers. Li segueixen el portuguès, l’alemany, el polonès i l’àrab.

En total, gairebé 2 milions de persones segueixen a Benet XVI a Twitter, un Papa que ha fet història a l’entrar en l’era digital.

Tweets escrits

Després del primer tweet de benvinguda, el Papa va fer sis tweets més en un format de pregunta-resposta per tal que tots els seus seguidors poguessin contestar els seus missatges. 

image

T'interessarà ...