Pàgina d'inici > Noticies

El Papa publica la tercera part de Jesús de Nazaret

El Sant Pare, Benet XVI, ha publica ja el tercer llibre, que completa la seva trilogia Jesús de Nazaret, La Infància de Jesús. Es veritat el que expliquen els Evangelis? M’afecta personalment? I si m’afecta de quina manera?. Son algunes de les preguntes que Benet XVI es planteja en el pròleg d’aquest tercer llibre sobre […]

El Sant Pare, Benet XVI, ha publica ja el tercer llibre, que completa la seva trilogia Jesús de Nazaret, La Infància de Jesús.

Es veritat el que expliquen els Evangelis? M’afecta personalment? I si m’afecta de quina manera?. Son algunes de les preguntes que Benet XVI es planteja en el pròleg d’aquest tercer llibre sobre Jesús. El Papa explica en el pròleg que el seu llibre sobre els anomenats “Evangelis de l’ infància”, continguts en els relats de Mateu i Lluc “no es en realitat un tercer volum sinó una mena de “hall d’entrada” als dos volums precedents sobre la figura i el missatge de Jesús de Nazaret”.

Benet XVI estudia els aspectes històrics i la interpretació dels textos, en una línea que tendeix al moment presents, car aquest fet ocorreguts fa dos mil ants tenen un impacte en els nostres dies i en les nostres vides.

T'interessarà ...