Pàgina d'inici > Noticies

El Papa obrirà dilluns el seu compte a Twitter

Benet XVI veu les noves tecnologies com una oportunitat per divulgar l’Evangeli El Papa Benet XVI obrirà, el proper dilluns 3 de desembre, el seu compte de Twitter oficial. La presentació, que es farà el mateix dia, anirà a càrrec de Claudio Maria Celli, president del Consell Pontifici de les Comunicacions Socials; el secretari d’aquest […]

Benet XVI veu les noves tecnologies com una oportunitat per divulgar l’Evangeli

El Papa Benet XVI obrirà, el proper dilluns 3 de desembre, el seu compte de Twitter oficial. La presentació, que es farà el mateix dia, anirà a càrrec de Claudio Maria Celli, president del Consell Pontifici de les Comunicacions Socials; el secretari d’aquest dicasteri, Paul Tighe; el portaveu vaticà, Federico Lombardi; el director de L’Osservatore Romano, Gian Maria Vian, i el nou assessor de comunicació Greg Burke.

Renovació tecnològica per difondre l’Evangeli

Tots els missatges que el Papa piuli de manera periòdica, seran aprovats per ell abans de ser publicats. Tot i que Benet XVI no navega per Internet, demana amb freqüència als seus ajudants que realitzin cerques al web. A més a més, el Pontífex està convençut –com va expressar a la Jornada Mundial de la Joventut de Madrid- que l’Església i els joves catòlics han d’utilitzar el major número de mitjans al seu abast per tal de divulgar l’Evangeli i presentar Jesús al món.

Però aquesta no serà la primera vegada que Benedicte XVI utilitzi Internet per dirigir-se al món ja que l’any passat va inaugurar la pàgina web News.va, el portal multimèdia d’internet del Vaticà, amb un missatge a la xarxa: “Estimats amics, acabo de llençar News.va ¡Alabat sigui nostre Senyor Jesucrist! Amb les meves oracions i benediccions”.

T'interessarà ...