Pàgina d'inici > Noticies

El Papa Francesc, líder més influent a la xarxa social

[Romereports.com]  El Papa Francesc és un dels líders mundials amb més seguidors i amb més influència a Twitter. Així ho revela un estudi del projecte Reputation Metrics, especialitzat en mesurar la repercussió pública d’esdeveniments i persones. El compte @Pontifex té 8 milions de seguidors i durant la JMJ va superar la barrera dels 100 tuits. [...]

[Romereports.com] El Papa Francesc és un dels líders mundials amb més seguidors i amb més influència a Twitter. Així ho revela un estudi del projecte Reputation Metrics, especialitzat en mesurar la repercussió pública d’esdeveniments i persones. El compte @Pontifex té 8 milions de seguidors i durant la JMJ va superar la barrera dels 100 tuits.

És líder més influent de les xarxes socials perquè els seus missatges són els més retuitejats. Cadascun d’ells supera els 22.000 retuits, molt per sobre del següent a la llista, el president de Veneçuela, Nicolás Maduro. Alguns d’aquests, són els tuits més populars de Francesc.

El creixement del compte ha estat espectacular. El nombre de seguidors ha augmentat un 161%. Al març comptava amb 3 milions de seguidors. Amb el nou Papa, el compte va acumular en 4 dies 800.000 més. A finals de juliol ja superava els 8 milions.

Els dies de major activitat del compte papal són els dimecres, dia d’audiència general, i els diumenges, dia de l’Àngelus. Publica una mitjana de 5,3 tuits per setmana.

Per idiomes, l’efecte de la JMJ Rio 2013 ha incrementat enormement els followers en llengua portuguesa. Quant al contingut, les paraules més repetides d’aquests 100 tuits són Déu, vida i amor.

I els temes més freqüents: Jesús, l’Amor i Misericòrdia de Déu i la Caritat. El Papa Francesc segueix atraient a les multituds fins i tot al món virtual.

T'interessarà ...