Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

El MPCB celebra els seus 25 anys de vida dedicats a Jesucrist i el seu Evangeli

Aquest any 2015 el Moviment de Professionals Cristians de la diòcesi de Barcelona (MPCB) fa els seus 25 anys. Es tracta d’un moviment amb una historia però amb grans visions de futur

Aquest 2015 el Moviment de Professionals Cristians de la diòcesi de Barcelona (MPCB) fa els seus 25 anys. Es tracta d’un moviment amb una historia però amb grans visions de futur. Amb motiu d’aquest esdeveniment el seu objectiu és seguir tirant endavant a partir de l’experiència de formar part d’un moviment de revisió de vida que l’ha conformat i l’ha ajudat a viure la Bona Nova dia a dia.

És per això que durant aquest curs celebra l’aniversari amb la col·laboració de tots els grups que integren el moviment. En el proper Consell de Grups el 27 d’abril a la seu del MPCB es parlarà de quins són els actes proposats  per la comissió dels 25 anys que ja han començat a treballar.

Per tal d’assegurar la mirada de les diferents generacions que formen el moviment, el MPCB ha volgut oferir la major representació possible en quant al nombre de grups. Concretament, els membres que formen part de la comissió són els següents: Quim Sabater, Joana Miquel, Josep Vives, Eduard Ibáñez, Antoni Matabosch, Sergi Gordo, Jaume Artés, Eva Sánchez, Núria Iceta, Anna Vilà i Noemí Ubach. A més en Jordi Llisterri, en Víctor Juan i la Maria Gallardo els donaran un cop de mà amb tasques concretes.

Els Moviments de Professionals Cristians

Els moviments de Professionals Cristians són una xarxa de grups de professionals de les diferents diòcesis catalanes de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Vic, amb la voluntat de fer camí junts i constituir professionals cristians a Catalunya. La comunitat vol viure donant resposta al que demana l’Evangeli i l’església, vivint la fe en Jesucrist, tot això fent servir l’eina de la Revisió de Vida per unir la seva fe amb el seu compromís. Això ho constaten en petits grups, coordinats amb altres grups d’església per ser una veu d’Església que va descobrint el pas de Déu per la vida ordinària de cada dia, que conjuntament celebren trobades, assemblees i jornades d’estudi.

 

T'interessarà ...