Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

El Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans elegeix nou president

Xavier Nus és el nou líder del Moviment que aplega més de 200 esplais, amb 17.000 infants, adolescents i joves, gràcies a la tasca educativa i voluntària de més 3.500 monitors

El Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés reunit en assemblea el passat 31 de gener va decidir el seu nou Consell Directiu. D’aquesta manera, es va escollir a Xavier Nus, de Les Garrigues (Lleida), com a president i Núria Martínez, de Mataró (Barcelona), com a vicepresidenta. Els nous càrrecs van ser ratificats pel Patronat de la Fundació Pere Tarrés el 26 de febrer.

Durant el seu mandat, el Consell Directiu té com a objectiu principal continuar consolidant el MCECC, organitzant trobades de monitors/es i trobades d’adolescents, les dues grans activitats que afronta aquest primer semestre de l’any, així com atenent el treball ordinari dels centres d’esplai.

A més, el Consell Directiu del MCECC està treballant en la qualitat pedagògica de les activitats, en desenvolupar i fer arribar a tots els centres el contingut de la revisió del Pla de Pastoral del Moviment, arribar a tots els infants del seu entorn i garantir una formació de qualitat dels seus monitors/es. “Hem de propiciar donar les eines als monitors/es perquè realitzin activitats educatives i de qualitat, i que arribin a tots els infants del seu entorn. En aquests moments de crisi hem d’estar més atents perquè els problemes econòmics familiars no siguin un impediment”, assegura Xavier Nus.

Sobre el nou president i l’entitat

El nou president del MCECC-Fundació Pere Tarrés, Xavier Nus, és enginyer tècnic aeronàutic, tècnic de l’Escola de l’Esplai de Lleida i forma part del Grup d’Esplai Apassomi de les Borges Blanques (Lleida). Per la seva banda, Núria Martínez assumeix la nova Vicepresidència, de recent creació. Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració, compta amb una llarga trajectòria en el camp de la docència de formació en l’educació en el lleure i forma part del Grup d’Esplai l’Erol de Mataró.

El Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) – Fundació Pere Tarrés és l’entitat del lleure més gran de Catalunya amb més de 200 centres d’esplai, distribuïts en les províncies de Barcelona, Tarragona i Lleida, i també Andorra. Amb un bagatge de 50 anys d’experiència, els centres d’esplai del MCECC-Fundació Pere Tarrés acullen uns 17.000 infants, adolescents i joves, gràcies a la tasca educativa i voluntària de més 3.500 monitors.

T'interessarà ...