Pàgina d'inici > Noticies > Solidaritat

El món del futbol juga, amb el Vaticà, el seu partit a favor de la pau

Estrelles com Messi, Zidane, Buffon, Zanetti o Eto’o jugaran, l’1 de setembre i a iniciativa del Papa Francesc, el primer partit de futbol interreligiós per la fraternitat entre els pobles

El futbol és tot un fenomen de masses i el Papa Francesc vol aprofitar el gran potencial comunicatiu d’aquest esport per transmetre valors com la fraternitat entre religions i la pau. Alguns dels millors futbolistes del món es trobaran en el terreny de joc, el proper 1 de setembre a les 20.45, per a jugar el primer partit Interreligiós per la Pau. Futbolistes com Messi, Buffon, Zidane, Zanetti, Baggio, Pirlo, Nagamoto o Eto’o, entre d’altres, sortiran a l’Estadi Olímpic de Roma amb un únic objectiu: promocionar els principis de fraternitat en un emocionant partit que serà televisat pel canal italià RAI1.

Ajuda als més necessitats

La iniciativa, inspirada pel Papa Francesc, donarà tots els beneficis recaptats a dues entitats que recolzen directament als sectors més dèbils de la societat: Scholas Occurrentes, una entitat educativa de bé públic que utilitza la tecnologia, l’art i l’esport per a promocionar la integració social i la cultura de l’encontre; i la Fundació P.U.P.I., que des de fa deu anys promou i recolza programes d’adopció a distància i ajuda a les diferents condicions de dificultat social.

Les entrades ja estan a la venta a través de Listicket i el seu preu oscil·la entre els 8 i els 30 euros, que seran destinats íntegrament a la beneficència.

T'interessarà ...