El MIJAC celebra la Trobada Diocesana d’Infants

[Catalunyareligio] El passat 21 de maig el MIJAC de Barcelona i Terrassa va celebrar la Trobada Diocesana d’Infants del MIJAC l’escola CEIP Can Besora, a Mollet del Vallès. En la trobada van participar més de 180 infants i uns 50 animadors.   Al matí, després de l’acollida i la pregària, es va dur a terme [...]

[Catalunyareligio]

El passat 21 de maig el MIJAC de Barcelona i Terrassa va celebrar la Trobada Diocesana d’Infants del MIJAC l’escola CEIP Can Besora, a Mollet del Vallès. En la trobada van participar més de 180 infants i uns 50 animadors.
 
Al matí, després de l’acollida i la pregària, es va dur a terme una gimcana on cada centre havia preparat una activitat per a la resta (un taller, un joc d’aigua, …). I durant la segona part del matí es va fer la Fira de Centres, on cada centre va compartir la feina de la campanya i les activitats que s’ha fet durant el curs.

Després de dinar, els infants de les coordinadores van presentar algunes de les novetats per al curs vinent. Primer el nou logo del MIJAC de Barcelona i Terrassa escollit en la darrera coordinadora; i després el nou lema del MIJAC Catalano-balear que treballarem els propers dos cursos: Tothom té un costat positiu, busca’l! 

El MIJAC va assistir a la darrera reunió dels bisbes de Catalunya en la que l’episcopat català “els van animar a seguir treballant en l’àmbit de la infància, en coordinació amb les activitats que es duen a terme en l’escola i en la parròquia, i a mantenir vius els lligams de col·laboració amb els altres moviments educatius en el temps lliure de la infància”, segons explica la Conferència Episcopal Tarraconense.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

23 Juliol, 2019
Qui van ser els avis de Jesucrist? A continuació expliquem algunes de les tradicions que es coneixen dels dos sants celebrats el 26 de juliol
23 Juliol, 2019
Entrevista a l'advocat Enric Mas, nou vice-governador general de l’Orde del Sant Sepulcre per Llatinoamèrica
22 Juliol, 2019
La Fundació Pere Tarrés preveu becar les activitats d’uns 4.500 infants durant el mes d’agost