“El Diumenge a Montserrat”, el llibre que ajuda al cant de l'Eurcaristia

L'abat de Montserrat és l'encarregat de presidir la presentació del nou llibre de l'Abadia

Aquest dimecres 26 d’octubre, a les 19.00 h, tindrà lloc a la Parròquia de la Mare de Déu de Núria de Barcelona (carrer del Bon Pastor, 7-9) la presentació del llibre El Diumenge a Montserrat. Cants per a l’Eucaristia, de Publicacions de l’Abadia de Montserrat. 

El llibre ha estat coordinat per la Comissió de Trobades d’Animadors de Cant per a la Litúrgia de Montserrat i pretén ajudar a moltes persones a participar d’una manera activa en la celebració de l’Eucaristia, a més de cantar amb els sentiments de l’Església. Els textos poden ser utilitzats totalment o una part, cada diumenge o en ocasions determinades en les quals sigui possible cantar les parts pròpies de la missa.

L’acte serà presidit pel P. Abat Josep M. Soler, autor del pròleg. Hi prendran part, el rector de la Parròquia de la Mare de Déu de Núria, P. Abat, Mn. Santi Bueno, i membres de la Comissió de Trobades d’Animadors de Cant. Durant l’acte, la Capella Sacra de Núria, amb tots els assistents, interpretaran diversos cants inclosos en el llibre.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

18 Setembre, 2019
Un grup de persones amb discapacitat visual arriben a Santiago de Compostel·la després de tres anys fent el camí francès
18 Setembre, 2019
Entrevista realitzada a Maria Rosa Alzina Canals, col·laboradora en l'organització d'activitats a la Pastoral del Sord de Barcelona