Pàgina d'inici > Noticies

El Cardenal visita les obres de Sant Vicenç de Sarrià

El Dr. Sistach va quedar sorprès del renovat aspecte de la caixa escènica   L’Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, va visitar el Centre Sant Vicenç de Sarrià per tal de veure l’aspecte de la caixa escènica, que ha estat totalment reformada, gràcies a les aportacions de l’Arquebisbat i de l’Ajuntament de Barcelona. El […]

El Dr. Sistach va quedar sorprès del renovat aspecte de la caixa escènica  

L’Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, va visitar el Centre Sant Vicenç de Sarrià per tal de veure l’aspecte de la caixa escènica, que ha estat totalment reformada, gràcies a les aportacions de l’Arquebisbat i de l’Ajuntament de Barcelona. El Cardenal va voler revisar les obres i es va meravellar de l’aspecte tan modern i d’última generació de la caixa escènica.

El Dr. Sistach va presidir la taula parroquial, juntament amb Mn. Valls i Montserrat Morera, presidenta del Centre, i va veure l’actuació de nombrosos grups, entre ells l’Orfeó Sarrianenc, l’Esbart dansaire de Sarrià i la Bambolina Negra. El Cardenal va fer un parlament, en el que va destacar que l’Església no és només per anar a resar sinó també per tenir a la joventut aglutinada.

T'interessarà ...