Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

El Cardenal visita l'arxiprestat on va col·laborar de jove

La visita va començar amb les parròquies de Crist Redemptor i Santa Isabel d'Aragó, i acabarà, el proper 25 d'abril, al temple de la Mare de Déu de Montserrat

Aquest cap de setmana el Sr. Cardenal ha visitat les parròquies de Crist Redemptor i Santa Isabel d’Aragó, dins la visita pastoral realitzada a l’Arxiprestat del Guinardó. A la primera, dissabte a les 20 h., va concelebrar l’eucaristia en un ambient familiar i festiu aprofitant també el 25è aniversari de l’Esplai La Gralla de la parròquia. Al final de la missa, els monitors de l’esplai van lliurar al Sr. Cardenal un foulard que molt gustosament es va posar i amb el qual es va fer una foto de record amb els joves i monitors de l’esplai.

Acabada la celebració es va compartir una estona distesa amb un petit pica pica on els feligresos van poder conversar amb el Cardenal Sistach.

El diumenge a les 11h va celebrar l’eucaristia a la parròquia de Santa Isabel d’Aragó, on els feligresos van poder també compartir la fe i el diàleg amb el pastor diocesà.

La visita encara continua

La visita pastoral a l’arxiprestat acabarà, el proper 25 d’abril, amb una reunió dels consells pastorals i la celebració de l’eucaristia amb els feligresos de totes les parròquies en el temple de Mare de Déu de Montserrat, església a la qual el sr. Cardenal va col·laborar de jove i on encara molts feligresos el recorden.

T'interessarà ...