Pàgina d'inici > Noticies

El Cardenal visita la presó Model de Barcelona

Mons. Sistach va confirmar a cinc reclosos i va aprofitar per felicitar el Nadal a tots els interns L’Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, va visitar el passat cap de setmana la presó Model de Barcelona per tal de confirmar a cinc interns. Posteriorment, el Cardenal i els reclosos van compartir uns dolços. Aprofitant […]

Mons. Sistach va confirmar a cinc reclosos i va aprofitar per felicitar el Nadal a tots els interns

L’Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, va visitar el passat cap de setmana la presó Model de Barcelona per tal de confirmar a cinc interns. Posteriorment, el Cardenal i els reclosos van compartir uns dolços. Aprofitant la seva visita, Mons. Sistach es va passejar per la primera i segona galeries, així com pel menjador, i va felicitar el Nadal a tots els interns.

De cara al Nadal, uns voluntaris estan ambientant la capella i reparteixen la presència catòlica per tal d’intentar crear una “comunitat parroquial”. També s’han ofert calendaris i evangelis del nou any. I és que la intenció és crear un ambient familiar en aquestes dates tan properes. El dia de Nadal, tots els reclosos compartiran pastes com a símbol de fraternitat i família. 

T'interessarà ...