Pàgina d'inici > Noticies

El Cardenal visita el menjador social de les religioses de la Mare Teresa de Calcuta

La vigília de Nadal, el cardenal arquebisbe, Lluís Martínez Sistach, va visitar el menjador social que les religioses Missioneres de la Caritat, fundades per la Mare Teresa de Calcuta, atenen a la parròquia de Sant Agustí. A les 11 del matí el cardenal presidí, a l’esmentada parròquia, una missa en acció de gràcies pel treball […]

La vigília de Nadal, el cardenal arquebisbe, Lluís Martínez Sistach, va visitar el menjador social que les religioses Missioneres de la Caritat, fundades per la Mare Teresa de Calcuta, atenen a la parròquia de Sant Agustí.

A les 11 del matí el cardenal presidí, a l’esmentada parròquia, una missa en acció de gràcies pel treball realitzat per les religioses, els voluntaris i els acollits. Posteriorment en el salò d’actes i menjador d’un col·legi proper, el cardenal va compartir el dinar amb unes 400 persones, entre les que hi havia els usuaris habituals del menjador social, els voluntaris, les religioses i col·laboradors. A la sobretaula es va fer una representació dels misteris de Nadal i un concert de nadales.

T'interessarà ...