El cardenal viatja a Praga per les exèquies de Mons. Glemp

El cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, s’ha desplaçat a Varsòvia (Polònia) per assistir a les exèquies del cardenal Joseph Glemp, amb qui li unia una llarga relació de col·laboració i amistat, des de que el eclesiàstic polonès col·laborava amb el beat Joan Pau II, Papa. Durant el seu viatge a Polònia, l’any passat, [...]

El cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, s’ha desplaçat a Varsòvia (Polònia) per assistir a les exèquies del cardenal Joseph Glemp, amb qui li unia una llarga relació de col·laboració i amistat, des de que el eclesiàstic polonès col·laborava amb el beat Joan Pau II, Papa.

Durant el seu viatge a Polònia, l’any passat, per rebre el Doctorat Honoris Causa per La Universitat de Teología, el cardenal Lluís Martínez Sistach va visitar el prelat Glemp a la seva residència com arquebisbe emèrit de Varsòvia. 

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

23 Octubre, 2019
Cafè Youcat obre la temporada amb la Regina Mary, una cristiana que va patir la repressió religiosa a l'Índia hinduista