El cardenal viatja a Praga per les exèquies de Mons. Glemp

El cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, s’ha desplaçat a Varsòvia (Polònia) per assistir a les exèquies del cardenal Joseph Glemp, amb qui li unia una llarga relació de col·laboració i amistat, des de que el eclesiàstic polonès col·laborava amb el beat Joan Pau II, Papa. Durant el seu viatge a Polònia, l’any passat, [...]

El cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, s’ha desplaçat a Varsòvia (Polònia) per assistir a les exèquies del cardenal Joseph Glemp, amb qui li unia una llarga relació de col·laboració i amistat, des de que el eclesiàstic polonès col·laborava amb el beat Joan Pau II, Papa.

Durant el seu viatge a Polònia, l’any passat, per rebre el Doctorat Honoris Causa per La Universitat de Teología, el cardenal Lluís Martínez Sistach va visitar el prelat Glemp a la seva residència com arquebisbe emèrit de Varsòvia. 

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...