Pàgina d'inici > Noticies

El Cardenal Sistach rep la insígnia d’Honor del Rotary Club

L’Arquebisbe de Barcelona ha agraït l’esforç de l’organització per mantenir en actiu els menjadors socials en les parròquies El Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, ha rebut, aquest dimarts al vespre, el pin del Rotary, que el converteix en Membre d’Honor, en reconeixement de la seva contribució personal i de l’Església de Barcelona [...]

L’Arquebisbe de Barcelona ha agraït l’esforç de l’organització per mantenir en actiu els menjadors socials en les parròquies

El Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, ha rebut, aquest dimarts al vespre, el pin del Rotary, que el converteix en Membre d’Honor, en reconeixement de la seva contribució personal i de l’Església de Barcelona de recolzament al programa ALPAN (Aliments per a Necessitats) de desenvolupament de menjadors socials. “Desitjo agrair al Rotary Club el treball que està realitzant ajudant a diversos menjadors socials de parròquies per tal que moltes persones necessitades puguin menjar”, ha dit el Cardenal Sistach en el seu discurs.

La importància dels menjadors

El projecte ALPAN col·labora amb mitjans econòmics i humans al sosteniment de diversos menjadors socials a la ciutat de Barcelona, nascuts recentment de la necessitat originada per la crisi econòmica. El Cardenal Sistach ha destacat la tasca realitzada fins ara:  “Segueixo de fa temps, per la relació amb els seus dirigents, el que estan fent –penso en els menjadors de les parròquies de Núria, de Sant Eugeni, de Santa Tecla, de Sant Adrià- facilitant el transport en motiu dels àpats, del menjar calent”.

Una ajuda molt necessària

L’Arquebisbe de Barcelona ha insistit en la necessitat de crear més menjadors socials per tal d’ajudar al màxim nombre de persones i ha encoratjat els presents a seguir amb la iniciativa, sobretot, en aquests temps tan difícils: “Amb goig sé que els responsables de Rotary Club estan desitjant augmentar el nombre de parròquies que puguin ajudar amb la mateixa finalitat, perquè les necessitats desgraciadament van augmentant. Us ho agraeixo i us encoratjo a mantenir aquesta actitud solidària. Tots desitjaríem que aquesta important ajuda no fos necessària, però avui, i penso que demà també, és i serà necessària”.

A l’acte van assistir el bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Sebastià Taltavull, així com els vicaris episcopals i el vicari judicial de l’Arquebisbat de Barcelona.

T'interessarà ...