Pàgina d'inici > Noticies

El Cardenal Sistach participa en la plenària del Tribunal Suprem de la Signatura Apostòlica

En aquesta, es tracten temes de relacions de família i nul·litats matrimonials El Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, ha viatjat a Roma on s’ha reunit, aquest dijous al matí, en la plenària del Tribunal Suprem de la Signatura Apostòlica. El Cardenal Sistach és un dels vint membres que participen en aquesta plenària, [...]

En aquesta, es tracten temes de relacions de família i nul·litats matrimonials

El Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, ha viatjat a Roma on s’ha reunit, aquest dijous al matí, en la plenària del Tribunal Suprem de la Signatura Apostòlica. El Cardenal Sistach és un dels vint membres que participen en aquesta plenària, que tracta sobre relacions de família i nul·litats matrimonials. Els seus membres seran rebuts en audiència privada pel Papa Francesc per tal que expliquin les conclusions a les que han arribat.  

Què és el Tribunal Suprem de la Signatura Apostòlica?

Segons l’article 121 de la Constitució Apostòlica Pastor Bonus, aquest dicasteri de la Cúria Romana, “a més d’exercir la funció de Tribunal Suprem, vetlla per a que s’administri rectament justícia en l’Església”.

T'interessarà ...