Pàgina d'inici > Noticies

El Cardenal Sistach oficia una missa pels difunts de l’Arxidiòcesi

Més de 2.000 persones assisteixen al memorial religiós, organitzat per Serveis Funeraris de Barcelona – Grup Mémora El Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, va celebrar el passat dijous 29 de novembre una missa vespertina en record de tots aquells difunts en el decurs del primer semestre de l’any. El memorial religiós, que […]

Més de 2.000 persones assisteixen al memorial religiós, organitzat per Serveis Funeraris de Barcelona – Grup Mémora

El Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, va celebrar el passat dijous 29 de novembre una missa vespertina en record de tots aquells difunts en el decurs del primer semestre de l’any. El memorial religiós, que va tenir lloc a la Basílica de Santa Maria del Mar i va ser organitzat pels Serveis Funeraris de Barcelona – Grup Mémora, va aplegar a més de 2.000 persones.

La missa també va ser oficiada pel rector de la Basílica, Mn. Ignasi Mora, així com altres diaques i sacerdots que habitualment oficien als tanatoris de la ciutat de Barcelona. A l’acte, dues sopranos dirigides per Ricard Olivé van interpretar fragments d’Stabat Mater de Pergolesi, acompanyades per orgue i piano.

Aquesta ha estat l’onzena edició de la Missa Funeral i la sisena vegada que s’ha celebrat a Santa Maria del Mar. Degut a l’èxit de la convocatòria, el proper mes de febrer, s’organitzarà una segona edició en record als difunts del segon semestre del 2012.

T'interessarà ...