Pàgina d'inici > Noticies

El cardenal Sistach acompanya un grup de sacerdots en la ruta de peregrinació de Joan Pau II

El convent on va entrar Sor Faustina Kowalska i la parròquia de Sant Stanislao Costca són alguns dels llocs que ha visitat aquest grup de joves capellans, guiats espiritualment pel cardenal Sistach El grup de joves sacerdots recentment ordenats, que està acompanyat pel cardenal Sistach en la ruta de peregrinació del beat Joan Pau II, […]

El convent on va entrar Sor Faustina Kowalska i la parròquia de Sant Stanislao Costca són alguns dels llocs que ha visitat aquest grup de joves capellans, guiats espiritualment pel cardenal Sistach

El grup de joves sacerdots recentment ordenats, que està acompanyat pel cardenal Sistach en la ruta de peregrinació del beat Joan Pau II, va visitar el convent Casa Mare de la Congregació de les Germanes de Nostra Senyora de la Misericòrdia. I és que va ser aquí el primer convent on va entrar Sor Faustina Kowalska, una monja catòlica polonesa, i on va tenir les seves primeres revelacions (el 22 de febrer del 1931) sobre la Divina Misericòrdia. La monja va escriure un diari amb més de 600 pàgines, on hi consten tots els missatges que Jesús li donava.

Poc abans de les 20h, el cardenal Sistach ha saludat la cònsol de Polònia a Barcelona, abans de traslladar-se a la parròquia de Sant Estanislau Kostka, on s’hi troben les restes del beat màrtir Jerzy Popieluszko. El rector de la parròquia ha ensenyat al cardenal Sistach la sotana que el màrtir portava quan va ser assassinat per la intel·ligència soviètica. En record de la seva memòria, el rector ha ofert unes flors per posar a la seva tomba i el cardenal Sistach ha fet l’ofrena floral. Posteriorment, l’arquebisbe de Barcelona ha presidit l’eucaristia a la mateixa parròquia, concelebrada pel grup de capellans al que acompanya. També han visitat la tomba del beat p. Popielusko, que va ser assassinat per la policia comunista per la seva fidelitat a l’evangeli. El seu testimoni de capellà jove entregat fins al final va impressionar a tots els capellans.

Aquest dimecres el grup de capellans i el cardenal Sistach visitaran la ciutat de Cracòvia, en la que Joan Pau II va ser cardenal i arquebisbe abans de ser escollit Papa.

T'interessarà ...