El cardenal Omella rep el Superior General dels jesuïtes

Aquesta trobada arriba l'endemà que la Companyia de Jesús clausuri a Barcelona l'Assemblea de la Conferència de provincials europeus

L’arquebisbe de Barcelona, el Cardenal Joan Josep Omella, ha rebut aquest matí la visita del Superior General de la Companyia de Jesús, el P. Arturo Sosa SJ. Aquesta trobada privada s’ha celebrat un cop finalitzada l’Assemblea de la Conferència de Provincials Europeus, que ha reunit aquest cap de setmana a Barcelona les tres assistències de la Companyia de Jesús a Europa, i que es va iniciar amb les intervencions del Superior General de la Companyia de Jesús i del president de la Conferència de Provincials Europeus, el P. Franck Janin SJ.

En la reunió d’aquest matí, el P. Arturo Sosa SJ ha estat acompanyat per l’assistent regional dels jesuïtes a l’Europa Meriodional, el P. Joaquín Barrero SJ i el delegat dels jesuïtes a Catalunya, el P. Llorenç Puig SJ. Els dos bisbes auxiliars de Barcelona, Monsenyors Sergi Gordo i Antoni Vadell, s’han sumat a l’audiència privada que ha acollit el Palau episcopal.

Segons ha informat la Companyia de Jesús, la trobada internacional recentment clausurada a Barcelona ha tingut dos temes de treball principals. En primer lloc, les preferències apostòliques de la Companyia de Jesús a nivell global, un treball que està realitzant la Companyia per identificar aquells temes que han de marcar les línies dels propers anys. I en segon lloc, la realitat dels centres de formació de jesuïtes a Europa per impulsar la cooperació entre ells.

T'interessarà ...

23 Maig, 2019
La Parròquia de Sant Agustí del Raval es tenyeix de vermell per celebrar la festivitat de la patrona dels impossibles amb el bisbe Antoni Vadell
22 Maig, 2019
El reportatge de cristians perseguits exposa la greu situació de la llibertat religiosa al món