Pàgina d'inici > Noticies

El cardenal, nomenat doctor honoris causa per la Universitat Catòlica de Varsòvia

COMUNICAT DE PREMSA El Dr. Lluís Martínez Sistach, cardenal arquebisbe de Barcelona, ha estat nomenat doctor honoris causa per la Pontifícia Facultat de Teologia de Varsòvia, integrada en la Universitat Catòlica de Varsòvia que porta el nom del cardenal Stefan Wyszynski, una figura emblemàtica del catolicisme polonès. El cardenal de Barcelona rebrà aquest doctorat en un acte [...]

COMUNICAT DE PREMSA

El Dr. Lluís Martínez Sistach, cardenal arquebisbe de Barcelona, ha estat nomenat doctor honoris causa per la Pontifícia Facultat de Teologia de Varsòvia, integrada en la Universitat Catòlica de Varsòvia que porta el nom del cardenal Stefan Wyszynski, una figura emblemàtica del catolicisme polonès.

El cardenal de Barcelona rebrà aquest doctorat en un acte que està previst celebrar el dia 6 del proper novembre a la seu d’aquesta Facultat a la capital de Polònia. Invitat pel cardenal Kazimierz Nycz, arquebisbe de Varsòvia, el cardenal Martínez Sistach tindrà també l’ocasió de presentar la versió polonesa del seu llibre Les associacions de fidels, traduït a diversos idiomes.

El cardenal, en l’acte de la concessió del doctorat honoris causa, estarà acompanyat pel senyor bisbe auxiliar, per altres col·laboradors immediats i per altres diocesans.

Barcelona, 28 de setembre de 2012

T'interessarà ...