Pàgina d'inici > Noticies

El Cardenal Lluís Martínez Sistach mobilitza l’Església de Barcelona per donar suport als damnificats de Filipines

Compte de Càritas per a donatius: 2100-5000-51-0200052054 El Cardenal Sistach presidirà una missa a la parròquia de Sant Agustí, dissabte dia 16 de novembre a les 20.30h La col·lecta de la missa de la Basílica de la Sagrada Família del diumenge 17 serà destinada als damnificats El cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, i amb [...]

Compte de Càritas per a donatius: 2100-5000-51-0200052054

El Cardenal Sistach presidirà una missa a la parròquia de Sant Agustí,
dissabte dia 16 de novembre a les 20.30h

La col·lecta de la missa de la Basílica de la Sagrada Família del diumenge 17 serà destinada als damnificats

image

El cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, i amb ell tot el poble fidel de l’Església que és a Barcelona, manifesten el seu condol a tots els familiars i amics de les víctimes de la tragèdia i s’uneix al dolor de la munió de damnificats amb motiu del tifó “Haiyan” de les Filipines.

El Sr. Cardenal va expressar el diumenge, en conèixer-se la magnitud de la tragèdia, a través del seu compte de twitter, el seu suport a les víctimes, alhora que feia una crida a la solidaritat: “Hem d’ajudar Filipines amb diners i pregàries per les gravíssimes conseqüències del tifó. El meu condol, pregària i ajut al poble filipí”.

Per aquest motiu, a instàncies del Sr. Cardenal, Càritas Diocesana de Barcelona ha obert el compte “Tifó de Filipines. Càritas Diocesana de Barcelona, núm 2100-5000-51-0200052054”, on poden fer-se aportacions i donatius adreçats a donar suport al poble filipí en aquests moments de dolor i devastació.

Altrament, amb solidaritat amb la important colònia filipina que viu a casa nostra i participa de la vida diocesana, que es reuneix habitualment a la Parròquia de Sant Agustí (Plaça Sant Agustí s/n), el cardenal Lluís Martínez Sistach presidirà la celebració de l’eucaristia en aquesta parròquia el proper dissabte dia 16, a les 20’30 h.

El Sr. Cardenal, conscient de la necessitat d’ajut material que té en aquests moments el poble filipí, ha decidit destinar a aquesta finalitat la col·lecta que es realitzarà a la missa de la Basílica de la Sagrada Família aquest proper diumenge, 17 de novembre, a les 17h, en la qual participaran més de quatre mil persones. Aquesta missa se celebra amb motiu del Tercer Aniversari de la Dedicació de la Basílica pel papa Benet XVI, el 7 de novembre de 2010, i de la Cloenda de l’Any de la Fe.

Barcelona, 12 de novembre de 2013

T'interessarà ...