Pàgina d'inici > Noticies

El Cardenal Kasper impartirà la lliçó inaugural del nou curs de l’ISCREB

L’acte, que serà presidit pel Cardenal Sistach, tindrà lloc el 8 d’octubre a les 19h al Seminari Conciliar de Barcelona Comença un nou curs escolar a l’ISCREB (Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona). I l’encarregat d’inaugurar-lo serà el Cardenal Walter Kasper, president emèrit del Pontifici Consell per a la Promoció de la Unitat dels [...]

L’acte, que serà presidit pel Cardenal Sistach, tindrà lloc el 8 d’octubre a les 19h al Seminari Conciliar de Barcelona

Comença un nou curs escolar a l’ISCREB (Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona). I l’encarregat d’inaugurar-lo serà el Cardenal Walter Kasper, president emèrit del Pontifici Consell per a la Promoció de la Unitat dels Cristians, sota el títol ‘El moviment ecumènic com a moviment per la pau’.  L’acte, que estarà presidit pel Cardenal Sistach, moderador de l’ISCREB, tindrà lloc el proper dimarts 8 d’octubre, a les 19h, a la sala d’actes del Seminari Conciliar de Barcelona.

Un convidat de luxe

El Cardenal Walter Kasper va néixer el 1933 a Alemanya. Va ser ordenat sacerdot per la Diòcesi de Rottenburg-Stuttgart el 6 d’abril de 1957 i té un doctorat en teologia per la Facultat de Teologia de Tubinga. Va ser creat i proclamat cardenal per Joan Pau II al consistori del 21 de febrer de 2001 i el 3 de març de 2001 va ser nomenat president del Consell Pontifici per a la Unitat dels Cristians, del que des de 2010 n’és president emèrit.

El Cardenal Kasper és autor de nombroses publicacions, ha rebut més d’una vintena de doctorats honoris causa i diverses distincions. És autor de llibres com La misericordia: clave del Evangelio y de la vida cristiana, Jesús, el Cristo o El Dios de Jesucristo, entre molts d’altres.

T'interessarà ...