Pàgina d'inici > Noticies

El Cardenal de Barcelona beneeix la nova seu de la Reial Acadèmia de Doctors

En un acte celebrat aquest dilluns, 7 d’abril, a la seu del Foment del Treball, el Cardenal Sistach va beneir i va inaugurar la nova seu de la Reial Acadèmia de Doctors amb motiu del centenari d’aquesta institució. “La societat –va dir el Cardenal– té necessitat del pensament dels homes i dones d’estudi, de recerca, [...]

En un acte celebrat aquest dilluns, 7 d’abril, a la seu del Foment del Treball, el Cardenal Sistach va beneir i va inaugurar la nova seu de la Reial Acadèmia de Doctors amb motiu del centenari d’aquesta institució. “La societat –va dir el Cardenal– té necessitat del pensament dels homes i dones d’estudi, de recerca, dels intel·lectuals. Tenim necessitat de l’Acadèmia, com de totes les altres Acadèmies dedicades a diverses especialitats”.

El Cardenal va lloar especialment el treball realitzat per un grup de 13 doctors sobre “unes humanitats amb futur” i va posar en relleu que la minva de la cultura humanista comporta l’empobriment del pensament, la precarietat del discurs ètic i la pèrdua de la cohesió de la nostra civilització.

T'interessarà ...