Pàgina d'inici > Noticies

El cardenal de Barcelona, a Roma i Milà

COMUNICAT DE PREMSA El cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe de Barcelona, participarà demà dijous en la plenària del Pontifici Consell per als Textos Legislatius, dicasteri de la Cúria del qual és membre des de l’any 2002. Posteriorment es desplaçarà a Milà per participar, els dies 2 i 3 de juny, en la VII Trobada Internacional [...]

COMUNICAT DE PREMSA

El cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe de Barcelona, participarà demà dijous en la plenària del Pontifici Consell per als Textos Legislatius, dicasteri de la Cúria del qual és membre des de l’any 2002.

Posteriorment es desplaçarà a Milà per participar, els dies 2 i 3 de juny, en la VII Trobada Internacional de les Famílies, acompanyant el Sant Pare. Entre d’altres, hi serà present en la multitudinària missa que se celebrarà diumenge a l’aeroport de Bresso, a la capital lombarda.

Allà s’hi trobarà amb els nombrosos participants procedents de l’arxidiòcesi de Barcelona, que es trobaran a Milà des d’avui  dimecres convocats tant per la Delegació diocesana de Pastoral Familiar com per diversos moviments eclesials de l’arxidiòcesi, amb el delegat diocesà al capdavant, Mn. Manel Claret.

Barcelona, 30 de maig de 2012

T'interessarà ...